Premiekeuring 2021

Afgelopen zaterdag vond de premiekeuring plaats, dit jaar alles op 1 dag. Het weer viel in de week ervoor niet echt mee, maar gelukkig konden we tussen de buiten door alles wassen. Het weer bleef onvoorspelbaar en dus besloot de organisatie ook om binnen te keuren.

Ons hengstveulen Polestar beet het spits af en mocht opstellen op de 2e plaats met een veulenpremie. Daarna vertrok Paso Doble vol goede moed naar de hoofdring, hoofdje mooi gedragen en oortjes gespitst, ze stapte vol zelf vertrouwen de baan in en wist de jury te overtuigen. Dat betekende een kopplaats met premie en later mocht ze opstellen als veulenkampioen overige maten. We zijn benieuwd naar hoe ze zal uitgroeien en tot die tijd zal ze stal de Elsthof niet  verlaten.

Door met de jaarlingen, de dames Oye Mi Canto en Otazu kwamen samen in dezelfde rubriek.

Oye Mi Canto kwam op de eerste plek in deze rubriek en Otazu liep 5e beiden werden geprimeerd. Het blijft een momentopname, maar we hadden thuis de plaatsing andersom verwacht.

Onze twenter Nimm Rose kwam op een mooie 2e plaats met premie.

De 3 jarige Maybe it’s Maybeline en Melrose moesten dit jaar genoegen nemen met een 2e premie.

Onze oudkampioen Hakuna Matata mocht als toetje opstellen als Erekampioen 2021. Dik verdiend in onze ogen. En daar zijn we heel blij mee.

Iedereen weer bedankt voor de hulp en support!