Premiekeuring 2017

Premiekeuring “Midden Betuwe” zit er op.
Het weer in de aanloop naar de keuring zat niet mee en ook op de dagen zelf was het erg slecht. Gelukkig kunnen we in Heteren binnen keuring houden. In totaal gingen 9 Stal de Elsthof pony’s mee.
Op vrijdag behaalden alle jeugd vlot hun premie en was het wederom J’aime La Vie die het jeugdkampioenschap in de grote maat opeiste. Later werd zij uitgeroepen tot de Algemeen Jeugdkampioen!
De zaterdag begon met de veulens. Limoncello (Baha x Fireball) en Locomotion (Wahida x Enrique) wisten beiden de kopplaats te bemachtigen. Maar wat een prachtig einde had deze ochtend! Als je maar 2 veulens mee neemt en Limoncello de veulenkampioen overige maten wordt en Locomotion de reserve kampioen.
Na de pauze was het de beurt aan Hakuna Matata en Her Majesty. Waar we zo op hoopten was dat Hakuna een 1e premie zou krijgen en dat gebeurde, op kop met dat mooie lintje. Voor Her Majesty was er een mooie 2e premie. Dan eindigt de dag met de kampioenschappen en daarbij werd Hakuna uitgeroepen tot Beste 3 jarige! Zo kwam er een einde aan een succesvolle keuring. Iedereen weer enorm bedankt.