Premiekeuring 2012

Keuring naar volle tevredenheid verlopen met resultaten om trots op te zijn.

Helaas zat dit jaar het weer ons niet mee en werd het een binnenkeuring. Op vrijdag 5 oktober was het de beurt aan Esmay, Eye Catcher en Daphne. Alle 3 behaalden zij hun jeugdpremie.
Op zaterdag werd gestart met de veulens, wij hadden Figaro, Fifa, Farah Diba en Fillmore bij ons, ook zij werden alle 4 geprimeerd.Na de pauze beet Benita het spits af, zij stond er netjes op en werd dan ook kop geplaatst met een 1e premie. Direct daarna mocht Bright Flower haar beste beentje voor zetten, tijdens het rondstappen was zij erg druk en wilde niet stappen, evenals vorig jaar behaalde zij een dikke 2e premie. Sietie en Poemé waren niet in de juiste conditie en hebben we dus niet laten zien.

Bij de kroonmerries grote maat was het Saletha haar beurt, zij kwam als enige in de baan maar liet zich super zien, waardoor ook zij wederom werd bekroond met een 1e premie.

Daarna kwam onze oud kampioen (nou ja oud, ze is pas 4), Baha bleef rustig, stond prachtig opgesteld, bewoog als een vliegtuig en kreeg haar welverdiende 1e premie.