Premiekeuring 2011

Onze jaarlijkse premiekeuring werd gehouden op 30 september en 1 oktober 2011. Sinds jaren kon de keuring vanwege het mooie weer buiten worden gehouden. En wat er is nou mooier dan een keuring buiten!!

We begonnen op vrijdag met de jeugd. Daphne en Didi werden beiden op kop geplaatst en ontvingen hun enterpremie.

Op zaterdag werd begonnen met de veulens. We hadden 4 veulens opgegeven, Eylinn White en haar moeder Winningmood werden voor de keuring verkocht en dus niet meer voorgebracht.

Esmay en Enzo kwamen in dezelfde rubriek. Esmay haalde haar veulenpremie, Enzo helaas niet. Aansluitend kwam  Eye-Catcher, zij stond op kop met een veulenpremie. Na de middagpauze werd de keuring vervolgd met de 3-jarige merries. Benita werd op kop geplaatst met een 2e premie. Baha en Bright Flower kwamen in dezelfde rubriek. Baha mocht op kop en als 2e mocht Bright Flower, zij ontving een 2e premie en Baha behaalde een 1e premie.

Later in de middag waren onze kroonmerries aan de beurt. Sietie behaalde weer netjes haar 2e premie. Saletha deed dit jaar voor het eerst mee in Heteren, zij werd op kop geplaatst en kreeg een 1e premie.

Aan het einde van de dag werd Baha uitgeroepen tot Beste Driejarige, Middenmaat Kampioen en Algemeen Dagkampioen !!